DF kræver penge til sundhedspersonale

NOTE: Til Dansk Folkepartis sommermøde i sidste uge talte gruppeformand Kristian Thulesen Dahl for flere penge til pleje- og sundhedspersonalet. Ét af tre overordnede krav til de kommende finanslovsforhandlinger.
Natali Braagaard
Fakta
DF har tre fokusområder for de kommende finanslovsforhandlinger:

  • Pleje- og sundhedssektoren

  • Ældrepleje

  • Ældrecheck


  • Kilde: Altinget
    MIDDELFART: Dansk Folkeparti vil give flere penge til sundheds- og plejepersonale. Det kom frem til sommergruppemøde på Hotel Kongebrogaarden i Middelfart i sidste uge:

    "Vi skal have opprioriteret niveauet for aflønning, men også den almindelige respekt for det arbejde, der gøres i pleje- og sundhedssektoren," siger Kristian Thulesen Dahl.

    Han peger på, at flere kommuner, bl.a. Roskilde, allerede i dag har problemer med at rekruttere medarbejdere til plejesektoren. Det skal bedre bl.a. bedre lønninger rette op på.

    På en båd få meter fra hvor DF-politikeren fremlægger partiets forslag, sidder en lystsejler. Til daglig er hun ansat på et genoptræningscenter i Kolding. Hun har ikke lyst til at lægge navn til sin ros, men hun nikker anerkendende til, at DF vil afsætte flere penge til folk, der arbejder med mennesker.

    Altinget logoSundhed
    Vil du læse artiklen?
    Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
    Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
    0:000:00