Om  
Jørgen Schøler Kristensen
Steen Werner Hansen

Formænd for nyt medicinråd er udpeget

Jørgen Schøler Kristensen og Steen Werner Hansen bliver formænd for Danske Regioners nye medicinråd, der næste år erstatter de nuværende råd på området.

Ida Routhe

Formændene for Danske Regioners nye medicinråd bliver Jørgen Schøler Kristensen og Steen Werner Hansen. Det skriver Danske Regioner på sin hjemmeside.

Jørgen Schøler Kristensen og Steen Werner Hansen er i dag formænd for henholdsvis Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) og Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS), der fra begyndelsen af 2017 erstattes af det nye medicinråd.

61-årige Jørgen Schøler Kristensen arbejder som lægefaglig direktør på Hospitalsenheden Horsens og er formand for Region Midtjyllands lægemiddelkomité. Han er uddannet fra Aarhus Universitet og speciallæge i intern medicin og hæmatologi.

64-årige Steen Werner Hansen er vicedirektør på Herlev Hospital, formand for Region Hovedstadens lægemiddelkomité samt tilknyttet Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) som faglig ekspert. Han er uddannet fra Københavns Universitet og speciallæge i intern medicin.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørgen Schøler Kristensen

Formand, Medicinrådet
cand.med. (Aarhus Uni. 1983), dr.med. (Aarhus Uni. 1993)

Steen Werner Hansen

Fhv. vicedirektør, Herlev og Gentofte hospitaler, fhv. formand, Medicinrådet
cand.med. (Københavns Uni, 1978)

0:000:00