Gastronomi i den gamle have

Der var stort fremmøde til åbning af Børsens "Madfestival" - et arrangement både den gamle have og Landbrugsraadet er del i. Frem til søndag er kvalitetsfødevare en oplevelse værd i Tivoli.
Lars Igum Rasmussen

Når Danmark er et landbrugsland med gode råvarer, så kan det ikke passe, at vi ikke kan lave andet end den røde salami

Peter Aalbæk
Vinder af Børsens Fødevarepris og direktør i Farre A/S
"Det var med interesse i at gøre en forskel"

Direktør Peter Aalbæk fra det lille, men smagfulde slagterfirma Farre A/S lever af at lave kvalitets pålægspølser.

Og en forskel blev hædret onsdag, da Børsen i samarbejde med Tivoli og Landbrugsraadet åbnede den stort anlagte "Madfestival" i George Carstensen forlystelseshave.

En Madfestival, der er en hyldest til de danske fødevareproducenter - fra jord til bord - der arbejder med kvalitetsråvarer, og de der gør en særlig indsats for at sælge de danske topprodukter.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00