Om  
Anders Kronborg
Gitte Aabo

Kronborg ny finansdirektør hos Leo Pharma

Efter en årrække med finansielle topjobs i mediebranchen går Anders Kronborg ind i medicinalindustrien.

Rasmus Nielsen

1. oktober får det danske medicinalselskab Leo Pharma ny økonomiansvarlig. Selskabet har ansat Anders Kronborg som ny finansdirektør. Han kommer til sundhedssektoren efter mange år i mediebranchen herhjemme og i udlandet.

"Jeg er meget glad for at kunne byde Anders velkommen i Leo Pharmas topledelse. Med sin solide finansielle baggrund samt brede internationale erfaring vil Anders spille en væsentlig rolle i vores bestræbelser på at hjælpe flere mennesker med hudlidelser og drive en konkurrencedygtig og bæredygtig forretning," siger Gitte Aabo, adm. direktør i Leo Pharma, i en pressemeddelelse.

Anders Kronborg kommer fra en stilling som finansdirektør i den svenske investeringsselskab Kinnevik Investment AB, der bl.a. står bag mediekoncernen Modern Times Group (MTG), der driver TV3-kanalerne og Viasat. Derudover er Kinnevik stifter og hovedejer af gratisavisselskabet Metro International, hvor Anders Kronborg fra 2008 var med i topledelsen. Før da var Anders Kronborg økonomidirektør i TV 2. Anders Kronborg er desuden tidligere økonomidirektør og adm. direktør på Berlingske Tidende samt økonomidirektør i DR.

0:000:00