Læger og regioner i strid om akutmodtagelser

SYGEHUSE: I stedet for blot at kritisere regionerne må speciallægerne tage flere skæve vagter i de fælles akutmodtagelser for at sikre en bedre lægebemanding, lyder det fra regionerne. Sygehusekspert skyder på lægerne.
Lægeforeningen kan ikke bare placere ansvaret for problemerne i de fælles akutmodtagelser hos regionerne. Det mener professor i sundhedsøkonomi Kjeld Møller Pedersen.
Lægeforeningen kan ikke bare placere ansvaret for problemerne i de fælles akutmodtagelser hos regionerne. Det mener professor i sundhedsøkonomi Kjeld Møller Pedersen.Foto: www.colourbox.com
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Regionerne og sygehusledelserne har forsømt de fælles akutmodtagelser. Sådan er udmeldingen fra Lægeforeningens formand, Mads Koch Hansen. Læs hele udtalelsen her

Der sker, efter at en undersøgelse bragt i Ugeskrift for Læger har vist, at de fleste af landets akutmodtagelser ikke har speciallæger klar døgnet rundt.

Meningen med den nye sygehusstruktur med få store og moderne sygehuse var blandt andet, at der på alle sygehuse med akutmodtagelser kom hurtig adgang til speciallæger i modtagelsen.

0:000:00