Om  
Lars Rebien Sørensen
Lars Fruergaard Jørgensen

Lars Rebien stopper som næstformand i Carlsberg

Lars Rebien Sørensen, nuværende næstformand i Carlsberg Groups bestyrelse, genopstiller ikke, når der afholdes generalforsamling til marts i år.

64-årige Lars Rebien Sørensen har meddelt, at han ikke genopstiller til posten som næstformand i Carlsberg Groups bestyrelse, fremgår det af en pressemeddelelse.

Lars Rebien Sørensen er formand for Novo Nordisk Fonden og tidligere direktør for Novo Nordisk A/S.

Bestyrelsen foreslår 52-årige Lars Fruergaard Jørgensen som nyt medlem af bestyrelsen.

Lars Fruergaard Jørgensen er administrerende direktør for Novo Nordisk A/S. Han overtog direktørstolen i medicinalvirksomheden fra Lars Rebien Sørensen i 2016.

Flemming Besenbacher, formand for Carlsberg Group, takker Lars Rebien Sørensen for hans arbejde i bestyrelsen og kalder i den forbindelse Lars Fruergaard Jørgensen for en "stærk kandidat" til posten.

"Jeg vil gerne takke Lars Rebien Sørensen for hans bidrag til bestyrelsen i den periode, han har været medlem. Jeg er meget glad for, at vi kan foreslå en stærk kandidat som afløser for Lars. Lars Fruergaard Jørgensens ekspertise og ledelseserfaring vil være af stor værdi for bestyrelsens fremtidige arbejde," siger Flemming Besenbacher.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Rebien Sørensen

Formand, Novo Nordisk Fonden
cand.silv. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1981), HD i udenrigshandel (Handelshøjskolen i København 1983)

Lars Fruergaard Jørgensen

Adm. direktør, Novo Nordisk
cand.merc.

0:000:00