Løkke tvivler på kommissionens tre modeller: Jeg tror, at det ender med en fjerde løsning

Lars Løkke Rasmussen ser aftaler om landbrug og sundhed som afgørende for at bevise, at SVM-regeringen "kan noget". Det sagde han på Folkemødets hovedscene, hvor han erklærede behov for skærpet reformappetit i regeringen. 

Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen, mener, at SVM-regeringen kan bevise sig med en snarlig aftale om landbruget og sundhedsvæsnet. 
Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen, mener, at SVM-regeringen kan bevise sig med en snarlig aftale om landbruget og sundhedsvæsnet. Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Det blev søndag til en regulær vælgerlussing til regeringspartierne, da de ved EU-valget tabte cirka hver tredje stemme i forhold til resultatet ved folketingsvalget forrige år.

En del af forklaringen er, at vælgerne ikke har opdaget de resultater, som SVM-regeringen har nået, lød det torsdag fra udenrigsminister og formand for Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen, på Folkemødets hovedscene. 

"Det går faktisk rigtig godt, hvis man ser på, hvilke resultater vi opnår. Men vi er ikke i tilstrækkelig grad kommet ud over rampen med det," sagde han her. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024