Ny akademikerformand vil sparke døren ind til Slotsholmen

Politikerne kan forvente klar tale fra den nye formand for landets 450.000 akademikere, der samtidig indbyder de andre organisationer på det offentlige arbejdsmarked til stærkere samarbejde.

Der skal nye boller på suppen hos Akademikerne, som ifølge den nye formand ikke får den indflydelse, organisationen er berettiget til. <br><i>Foto: Arthur Cammelbeeck</i>
Der skal nye boller på suppen hos Akademikerne, som ifølge den nye formand ikke får den indflydelse, organisationen er berettiget til.
Foto: Arthur Cammelbeeck
Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Rikke Brøndum

Ved Nørreport Station ligger det nye hovedsæde for landets talerør for næsten en halv million højtuddannede, Akademikernes Hovedorganisation.

Bygningen, der tidligere husede Dansk Byggeri, er ved at blive totalrenoveret, og det er ikke kun ambitionerne, der er høje for både de nye kontorer. Det er de også for organisationen. 

Akademikerne vil være langt mere synlige i mediebilledet og på Slotsholmens gulve, lyder meldingen fra den 55-årige speciallæge Lisbeth Lintz, der efter fire år som formand for Overlægeforeningen har overtaget formandsposten i Akademikerne ved årsskiftet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024