Ny V-pressechef finder altid det højeste gærde

PORTRÆT: Venstres nye pressechef, den 30-årige cand.phil. i engelsk Søs Marie Serup, vil hellige sit nærmeste liv til "partiets store projekt." Politisk kommunikation er for hende den mest spændende form for formidling.
Rasmus Nielsen

Det burde være et personalegode at holde valg hvert år. Det var så komprimeret og intens en oplevelse at føre valgkamp.

Søs Marie Serup
Pressechef, Venstre
Fakta
Søs Marie Serup:
  • Født 13. juli 1974 i Kalhave ved Horsens
  • Bor i lejlighed på Frederiksberg
  • Uddannet cand.phil. i engelsk fra SDU med supplering i medievidenskab fra AU
  • Tidligere ansat i den danske televirksomhed butlerNetworks A/S og den internationale virksomhed ZS Holding A/S - begge steder med titel af Communication Coordinator
  • 1. august 2003: Medarbejder, Venstres Pressetjeneste på Christiansborg
  • Maj 2005: Pressechef, Venstre

  • Kilde: Altinget
    Når man netop er trådt ind på et af Christiansborgs flotteste hjørnekontorer, der hidtil har tilhørt navne som Henrik Qvortrup, Michael Kristiansen og senest Mikkel Faurholdt, kan man kun være undervurderet.

    Især måske, hvis man er 30 år, er uddannet cand.phil. i engelsk og kun har arbejdet knapt to år på Christiansborg. Men tag ikke fejl af Venstres nye pressechef Søs Marie Serup. Det passer hende fint at være undertippet fra starten:

    "Jeg har det bedst, når nogen hvisker mig i øret: - Det klarer du ikke. Jeg finder altid det højeste sted på gærdet at kravle over. Jeg har store ambitioner og trives bedst i modvind og op ad bakke."

    Søs Marie Serup overtager Venstres Pressetjeneste fra Mikkel Faurholdt, der rykker over som informationschef i Finansministeriet hos Thor Pedersen (V). Pressechefen leder fire konsulenter og fire studenter. Det ledige konsulentjob efter den nye chef ventes at blive besat efter sommerferien.

    Altinget logoSundhed
    Vil du læse artiklen?
    Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
    Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
    0:000:00