Om  
Niels Jørgen Langkilde

Patientforeningen vælger ny konservativ formand

Niels Jørgen Langkilde er på Patientforeningens generalforsamling valgt som ny formand.

Minna Møbjerg Stevnhoved

Patientforeningens mangeårige formand Erik Bach bliver afløst af Niels Jørgen Langkilde, der blandt andet har siddet som landssekretær i foreningen. 

Den nye formand, Niels Jørgen Langkilde, er uddannet mag. art. i nordisk sprog og litteratur, men har gennem en længere årrække arbejdet med sundhedspolitik. Han sad desuden i Folketinget for Det Konservative Folkeparti fra 1994-1998 og har været medlem af Etisk Råd. 

Om visionene for fremtiden lyder det:

”Vi vil arbejde tæt sammen med de mange hundrede patientforeninger. Ved at stå skulder ved skulder vil vi kunne sammen kunne gavne patienterne. Danmark har brug for en organisation med en styrke som "Ældresagen" og "Naturfredningsforeningen" for patienterne, for der er masser af forhold, som kan gøres bedre for patienterne,” udtalte Niels Jørgen Langkilde på generalforsamlingen. 

Nyvalg til bestyrelsen blev ved samme lejlighed tandlæge Michael Nue Møller, Egaa, cand. jur. John W. Neumann, Helsinge, økonomidirektør Finn Elkær, Ordrup og Judith Andersen Sørensen, Grindsted.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Niels Jørgen Langkilde

Direktør Impera & Co. Denmark, Landsformand for Patientforeningen, kommunikationsdirektør, H. C. Andersen Instituttet, Marilia, São Paulo State, Brasilien
mag.art. i nordisk (Odense Uni. 1985)

0:000:00