Privilegium at møde medlemmerne

Det bedste ved formands-valgkampen har været at møde så mange medlemmer af Socialdemokratiet, siger Helle Thorning-Schmidt. Hun gør status over en valgkamp, som hun selv mener, er forløbet rigtig godt.
Mette DyrskjøtMikael Børsting
Fakta
Formandsvalget hos Socialdemokraterne afgøres tirsdag den 12. april i Vega i København.

Omkring kl. 18.55 læser revisionsinstituttet afgørelsen op for offentligheden.

Frank Jensen og Helle Thorning-Schmidt vil blive orienteret om resultatet umiddelbart forinden.


Kilde: Socialdemokraterne
Urafstemningen om, hvem der skal være Socialdemokraternes næste formand, har bragt de to kandidater rundt i landet til en masse af partiets godt 52.000 medlemmer. Og det har været noget af det bedste ved formands-valgkampen, mener Helle Thorning-Schmidt.

"Jeg synes, at det har været et godt forløb. Især mine og Franks møder har været rigtig gode. Det er en fantastisk oplevelse at få lov til at møde partiet på den måde - vi har trukket i tusindvis af folk ind til møder, hvor der skulle bæres stole ind. Det har været et privilegium," siger hun til Altinget, da vi møder hende få dage før afgørelsen.

Ordentlig kampagne Helle Thorning-Schmidt mener, at både hendes egen og Frank Jensens kampagne har været ordentlig. Og frem for alt, så har kampagnerne handlet om politik, understreger hun. Derudover har hun også kun ros til overs til mediernes håndtering af formandsvalget.

"Som politiker har det været dejligt at have kanaladgang, det har været dejligt at få lov til at diskutere politik."

0:000:00