S: Løkke bruger al for lang tid

NYHED: Socialdemokraternes nye sundhedsordfører mener, at sundhedsministeren svigter kræftpatienterne ved ikke konkret at sikre behandlingsgarantien allerede fra i år.
Rikke Schielder Jørgensen

Jeg synes ministeren tager alt for let på det og stort set trækker på skuldrene. Selvom han siger, han vil gøre noget, så tager han jo ikke det skridt, hvor han sætter sig igennem og sikrer, at patienterne får behandlingen inden for de fire uger. I stedet siger han, at han hverken kan love noget næste år eller til 2009.

Jens Peter Vernersen
Sundhedsordfører for Socialdemokraterne

Endnu et samråd om den manglende strålebehandling, fik ikke overbevist Socialdemokraterne om, at regeringen er på rette vej.

I stedet efterlyser Jens Peter Vernersen, Socialdemokraternes ordfører, mere uddannelse. Det var meldingen fra Vernersen på sit første samråd som ordfører.

Mangler svar
Selvom det er ens første samråd som ordfører, så behøver man ikke stå tilbage for at komme med sin uforbeholdne mening om behandlingsgarantiernes tilstand. Og det gjorde Jens Peter Vernersen (S) heller ikke i fredags, da oppositionen havde kaldt Lars Løkke Rasmussen (V) i samråd for at få konkrete svar på planen for kræftpatienterne i Danmark.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00