Om  
Mette Frederiksen

Statsministeren covid-vaccineret for tredje gang

Statsminister Mette Frederiksen (S) modtog mandag sit tredje vaccinestik mod covid-19 hos sin egen læge i Ballerup, oplyser Statsministeriet.

Redaktionen

Det kunne ske, fordi sundhedsmyndighederne har fremrykket muligheden for tredje stik, så alle personer på 40 år og over nu kan få det tredje stik fire en halv måned efter andet stik.

Statsminister Mette Frederiksen siger i ministeriets pressemeddelelse:

”Omikron-varianten spreder sig lige nu hastigt i vores samfund. Det er dybt bekymrende. Derfor kan jeg ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at alle, der har muligheden, tager imod tilbuddet om en vaccine. Det er både vigtigt for dit eget helbred, men i ligeså høj grad vigtigt for at passe på dem, der er særligt udsatte for corona. Meget tyder på, at det tredje stik giver en øget immunitet, som kan være med til at forebygge alvorlige sygdomsforløb. På den måde er det tredje stik helt afgørende for, at vi kan holde Danmark så åbent som muligt," mener altså Mette Frederiksen. 

1,2 millioner danskere har nu modtaget deres tredje stik. Og det er målsætningen, at 650.000 skal kunne blive vaccineret i løbet af denne uge, betoner Statsministeriet.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Frederiksen

Statsminister, MF, partiformand (S)
master i afrikastudier (Københavns Uni. 2009), ba.scient.adm. i samfundsfag (Aalborg Uni. 2007)

0:000:00