Sundhedskommunikation til eftersyn

KONFERENCE: Kommunikation og journalistik på sundhedsområdet er omdrejningspunktet, når Dansk Kommunikationsforening, Lif og Danske Regioner afholder fælles konference.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft
Fakta
Sundhedsagenda 2013

Altinget.dk er sammen med Dagens Medicin mediepartner til konferencen, hvor Dansk Kommunikationsforening samarbejder med Danske Regioner og Lægemiddelindustriforeningen om at sætte fokus på sundhedskommunikation. 

Hvad betyder den øgede digitalisering for måden, man kommunikerer med patienterne på? Hvilken rolle har kommunikationen i bestræbelserne på at inddrage patienterne mere i behandlingen? Og hvordan sikrer man en sober debat om økonomisk prioritering i sundhedsvæsnet?

Disse og mange flere spørgsmål vil blive vendt og drejet til konferencen Sundhedsagenda 2013, som Dansk Kommunikationsforening arrangerer i samarbejde med Danske Regioner og Lægemiddelindustriforeningen (Lif).

Eksperter og aktører fra både det offentlige og det private vil komme med deres bud på nye tendenser på området, ligesom der er en stribe paneldebatter til konferencen, som finder sted hos Danske Regioners hovedsæde på Dampfærgevej i København.

Kommunikation - grundlag for god behandling
Selv om man måske først tænker på medicin og læger, inden man tænker kommunikation, så er emnet meget vigtigt for sundhedsvæsnet, fastslår Danske Regioners kommunikationschef, Jacob Winther.

0:000:00