Om  
Christian Lehmann

Styrelsen for Patientsikkerhed henter erfaren pressedirigent

Sundhedsministeriets tidligere pressedirigent Christian Lehmann bliver ny kommunikations- og pressechef i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Ghita Nidam Møller

Fra 15. marts tiltræder Christian Lehmann som ny kommunikations- og pressechef i Styrelsen for Patientsikkerhed, oplyser styrelsen på LinkedIn.

Han kommer senest fra en stilling som kommunikations- og pressechef i Sundhedsministeriet og træder dermed til som et kendt ansigt i Styrelsen for Patientsikkerhed med kendskab til medarbejdere, opgaver og arbejdsområder.

Styrelsen får dermed en leder med erfaring både fra mediernes side med en fortid som journalist og fra ministerie- og organisationsfronten.

Det gælder sin tid som pressechef i Sundhedsministeriet og forinden da som tidligere konsulent og kommunikationschef i LO samt som pressechef i Dansk Sygeplejeråd og Beskæftigelses ministeriet.

Fra mediefronten kan han trække på sine erfaringer fra som journalist for Information, Politiken, Ritzau og Dansk Magisterforening.

De erfaringer ser han frem til at kunne trække på i spændet mellem sundhedsområdet og mediernes rampelys både under og efter coronapandemien har lagt sig. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Lehmann

Fhv. kommunikations- og pressechef, Styrelsen for Patientsikkerhed
journalist (DJH 2000)

0:000:00