Om  
Mona Juul
Stinus Lindgreen
Hans Stavnsager

Sundhedsordfører nomineret til Folkemødets dialogpris

Foreningen Folkemødet uddeler hvert år en pris til en politiker, der ikke bare taler til – men også med borgerne. Nu er de nominerede offentliggjort, og sundhedsordfører Stinus Lindgreen (R) er blandt de nominerede.

Fire politikere er nomineret til Folkemødets Dialogpris 2021. Prisen gives til en politiker, der forstår samtalens kunst. 
Fire politikere er nomineret til Folkemødets Dialogpris 2021. Prisen gives til en politiker, der forstår samtalens kunst. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Ninna Gøbel Rønberg

Fire folketingspolitikere og en lokalpolitiker er blandt de nominerede til Folkemødets Dialogpris 2021.

Prisen uddeles til en politiker, der i særlig grad har lyttet, været i dialog og ladet sig påvirke af debatten det seneste år. I år har juryen også lagt vægt på, at prisen bliver givet til en, som har haft viljen til at fastholde dialogen og finde nye dialogformer under de særlige betingelser, corona-restriktionerne har sat.

”Det seneste år har i dén grad vist os hvor vigtig den demokratiske samtale er. Særligt i krisetider har vi alle brug for at mødes på tværs af meninger, og dér er det vigtigt, at politikerne går foran og viser, hvordan man skaber en – gerne kritisk – men også konstruktiv dialog. Derfor glæder vi os til igen at kunne uddele prisen”, siger formand for Foreningen Folkemødet og medlem af juryen Vibe Klarup. 

Tidligere vindere af Dialogprisen
  • 2019: Christina Krzyrosiak Hansen (S)
  • 2018: Jacob Mark (SF)
  • 2017: Liselott Blixt (DF)
  • 2016: Uffe Elbæk (Alt)
  • 2015: Ida Auken (RV)
  • 2014: Pia Olsen Dyhr (SF)
  • 2013: Esben Lunde Larsen V)

Kilde: Foreningen Folkemødet

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00