Styrelsesdirektør: Tiden under corona har været næsten ubeskrivelig

Styrelsesdirektør Anette Lykke Petri, der står i spidsen for Styrelsen for Patientsikkerhed, svarede under folkemødet på spørgsmål om tiden under og efter corona, og hvilke konsekvenser det har haft for styrelsens tilsyn. 

Anette Lykke Petri blev i maj 2019 konstitueret som direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed. Hun er speciallæge i samfundsmedicin, ph.d. fra Københavns Universitet og kom fra en stilling som chef for Tilsyn og Rådgivning Øst i styrelsen.
Anette Lykke Petri blev i maj 2019 konstitueret som direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed. Hun er speciallæge i samfundsmedicin, ph.d. fra Københavns Universitet og kom fra en stilling som chef for Tilsyn og Rådgivning Øst i styrelsen.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Sine Riis Lund

Under overskriften “spørg mig om alt” stillede styrelsesdirektør Anette Lykke Petri op til dette års folkemøde.

Hun overtog rorpinden for Styrelsen for Patientsikkerhed i maj måned sidste år og siden haft et stort arbejde med smitteopsporing under covid-19.

Det var styrelsens kommunikations- og pressechef, Christian Lehmann, der stillede spørgsmålene, og herunder kan du se et udpluk af dem. 
 
Du tiltrådte som direktør sidste år, hvor corona sådan set havde sat det hele fuldstændig standby. Hvordan har det været?

0:000:00