Om  
Rasmus Kjeldahl

TrygFonden donerer millioner børnetrivsels-projekter

TrygFonden har netop uddelt donationer til i alt syv projekter, der alle sammen omhandler trivsel blandt børn og unge. Se alle donationsmodtagerne her.

Lise-Lotte Skjoldan

TrygFonden har netop annonceret, at de donerer forskellige pengebeløb, nogle i millionklassen, til en række forskellige projekter, der alle har børn og unges trivsel som omdrejningspunkt. Du kan se de syv projekter, der modtager donationer her:

Børns Vilkår, som har direktør Rasmus Kjeldahl i spidsen, har modtaget 6,5 millioner kroner til et projekt, der har til formål at inddrage børn bedre i kommunale sagsbehandlinger. Projektet, som netop er blevet støttet af TrygFonden, er anden del af et projekt, hvor Roskilde, Tårnby og Faxe Kommune har afprøvet forskellige måder at inddrage børn.

Sekretariatschef for Vidensråd for Forebyggelse Peter Aagaard har i samarbejde med Just Human modtaget 260.000 kroner, der skal bruges på at sætte unges trivsel på dagsordenen til Folkemødet 2016. Det skal blandt ske med debatter mellem ekperter på området. Projektet er et samarbejde mellem Vidensråd for Forebyggelse og Just Human, som er nystiftet af Chris MacDonald.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00