Om  
Vagn Bach

Vagn Bach bliver fastansat som sygehusdirektør

Den konstituerede sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, Vagn Bach, bliver nu fastansat i stillingen.

Sara Ridder

Vagn Bach, der er speciallæge i anæstesiologi, bliver ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Vagn Bach har været en del af ledelsen siden 2009, og siden februar 2016 har han fungeret som konstitueret sygehusdirektør. Om sin nye stilling siger Vagn Bach:

"Det hele handler om at skabe et solidt og effektivt sundhedsvæsen, så man som borger får den bedst mulige behandling på det rigtige tidspunkt. Vi er i gang med at forbedre de fysiske forhold i Slagelse med ny akutafdeling og nyt akuthus med plads til akutte patienter, både voksne, børn og fødende. Samtidig skal vi skabe et godt og velfungerende specialsygehus i Næstved med fokus på blandt andet udskiftninger af hofter og knæ, ambulant virksomhed og andre former for planlagt behandling. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et engageret og kompetent personale, som bakker op og yder en stor indsats, for at dette kan lykkes," fortæller han i en pressemeddelelse fra Region Sjælland.

Vagn Bach har en master i ledelse og har erfaring med ledelse både på afdelingsniveau for intensiv afdeling, som ledende overlæge for Anæstesi og operationsafdeling samt fra Akutafdelingen på Hillerød Sygehus. 

0:000:00