Om  
Lars Bech
Martin Geertsen
Christoffer Aagaard Melson

Martin Geertsen får tidligere direktør som akademisk medarbejder

Forhenværende direktør for public affairs og kommunikation hos Lægemiddelindustriforeningen Lars Bech Pedersen er ny akademisk medarbejder for Martin Geertsen og Christoffer Melson.

Sofie Hvemon

Lars Bech Pedersen erstatter Karen Falk Mygind og er dermed ny akademisk medarbejder hos Venstre med tiltrædelse 1. november. Det oplyser Venstres sundhedsordfører Martin Geertsen til Altinget.

I sin nye stilling som akademisk medarbejder skal Lars Bech Pedersen bistå venstremændene Martin Gertsen og Christoffer Melson med blandt andet research, politisk sparring og udkast til politiske udspil. Christoffer Melson er partiets it-ordfører og telekommunikationsordfører.

Lars Bech Pedersen har arbejdet som freelance PR- og PA-rådgiver siden maj 2018. Før det har han været direktør for public affairs og kommunikation i Lægemiddelindustriforeningen. Her har han haft ansvar for at drive og udvikle foreningens public affairs-aktiviteter.

Martin Geertsen betoner også Lars Bech Pedersens viden inden for sundhedsområdet, hans mangeårige medlemskab af Venstre og hans akademiske baggrund som årsager til ansættelsen. På Facebook skriver han desuden, at han har kendt Lars Bech Pedersen i snart 30 år, og at han er overbevist om, at Lars Bech Pedersen vil være "et kæmpe aktiv for mig som sundhedsordfører for Venstre".

Den kommende Venstre-medarbejder ser også frem til sit nye job. Til Altinget udtaler han: "Sundhedsområdet er et vigtigt område, og jeg glæder mig meget til at bistå Martin i hans arbejde."

Lars Bech Pedersen er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Bech

Akademisk medarbejder, Venstre
cand.merc. (Handelshøjskolen i København), master i corporate communication (Handelshøjskolen i Aarhus)

Martin Geertsen

Public affairs-rådgiver på sundhedsområdet, Primetime, fhv. MF og regionsrådsmedlem (V), Region Hovedstaden
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008)

Christoffer Aagaard Melson

MF (V), byrådsmedlem, Vejle Kommune

0:000:00