Altingets ultimative guide til Folkemødet: Her er de ting, du ikke må gå glip af

Med over 2.500 events spredt over fire dage er det næsten umuligt at vælge. For at gøre livet lidt lettere for dig har Altingets fagredaktører tygget programmet igennem. Her er deres personlige top-3.

DM i debat kan være et godt sted at spotte fremtidends politiske talenter. Blandt tidligere års vindere finder vi blandt andet Peter Hummelgaard, Morten Dahlin og Alexander Vanopslagh. Så selvfølgelig er tvekampen på ord med på Christiansborg-redaktør Emma Qvirin Holsts top-3.
DM i debat kan være et godt sted at spotte fremtidends politiske talenter. Blandt tidligere års vindere finder vi blandt andet Peter Hummelgaard, Morten Dahlin og Alexander Vanopslagh. Så selvfølgelig er tvekampen på ord med på Christiansborg-redaktør Emma Qvirin Holsts top-3. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Søren Elkrog Friis

Så er det igen tid til folkemøde på Bornholm. Oven i købet i den autentiske version efter aflysning i 2020 og den amputerede corona-venlige version i 2021.

Men med over 2.500 events, debatter og arrangementer spredt fra den 16. til 19. juni kan det være sin sag at prioritere tiden.

Vi har bedt Altingets fagredaktører om at fremhæve de tre arrangementer, de helst vil bruge deres tid på. Så hvad end du interesserer dig for grøn omstilling, sundhedspolitik eller uhumske skoletoiletter, kan du søge inspiration i listen nedenfor.