Ugens Profil: Anne-Birgitte Agger

PROFIL: Direktør på Hotel- og Restaurantskolen, Anne-Birgitte Agger, har en samfundsvidenskabelig basisuddannelse, men har brugt det meste af arbejdslivet på maduddannelse. Hun tror på, at det øger trivslen hos børn og unge at lave mad.

Anne-Birgitte Agger beskriver sig selv som en leder, der ikke lader sig nøje, og som har fokus på nye dagsordener.
Anne-Birgitte Agger beskriver sig selv som en leder, der ikke lader sig nøje, og som har fokus på nye dagsordener.Foto: Pressefoto/Hotel- og Restaurantskolen
Martine Seedorff Perregaard

Navn 
Anne-Birgitte Agger (Gigger).

Uddannelse
Primært selvlært via årelangt iværksætteri (SamBas på RUC i 1982 er, hvad det blev til).

Job
Direktør på Hotel- og Restaurantskolen.

Dokumentation

Hver onsdag præsenterer Altinget Uddannelse en ny aktør fra Uddannelsesdanmark.

De svarer på de samme 11 spørgsmål om deres egen uddannelsesbaggrund, deres arbejde med uddannelsesområdet og deres perspektiver på fremtidens uddannelsessystem.


Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00