Faurholdt fra Sjælsø til Gunbak

SPIN: Venstres og finansministerens tidligere spindoktor Mikkel Faurholdt stopper i Sjælsø for at blive seniorrådgiver for Gunbak.
Rasmus Nielsen

Mikkel Faurholdt (41), tiltræder 1. marts 2009 som seniorrådgiver i Konsulenthuset Gunbak i Bredgade i København, oplyser selskabet.

Mikkel Faurholdt kommer fra stillingen som kommunikationschef i Sjælsø, er uddannet journalist og har bl.a. arbejdet ved Jyllands-Posten og dagbladet B.T. Fra 2001-2005 var han centralt placeret i Venstre som pressechef i VK-regeringens første periode.

Fra 2005-2007 arbejdede Mikkel Faurholdt på de indre linier i regeringen som særlig rådgiver for finansminister Thor Pedersen (V), der i dag er formand for Folketinget. I Finansministeriet afløste han i øvrigt Carsten Mai, der i dag er adm. direktør hos Gunbak.

Mikkel Faurholdt har tidligere været informationschef ved TVDanmark A/S og kommer således til Gunbak med en solid baggrund inden for journalistik, kommunikation og rådgivning i både politik og erhvervsliv.

Fakta

Konsulenthuset Gunbak rådgiver større danske virksomheder blandt andet inden for strategi, public affairs og public relations. Endvidere arbejder huset med rekruttering og kompetenceudvikling samt driver kurser i bl.a. interessevaretagelse og kommunikative discipliner.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Rosenstand Faurholdt

Direktør, Faurholdt Kommunikation
journalist (DJH, 1994), Board-uddannelsen (2016)

0:000:00