Folketingskandidater deltager i reklamefilmskonkurrence

VALGKAMPAGNE: Politikere, som stiller op til det kommende folketingsvalg, får nu muligheden for at deltage i en idé og reklamefilmskonkurrence.

En anderledes valgvideo lavet på baggrund af dine politiske mærkesager. Det tilbud kan folketingskandidater nu takke ja til. Sammen med kreative mennesker kan politikerne tilmelde sig årets udgave af Nordens største idé - og reklamefilmkonkurrence, Kort&Godt.

"De kreative deltagere skal så lave en anderledes valgfilm på et minut med én af de listede kandidater med udgangspunkt i en eller flere af de mærkesager, som fremgår på kandidatens hjemmeside," siger Tommy Duus, kreativ direktør, til Altinget.dk.

Folketingskandidaterne får forelagt alle ideer og valgvideoer og udvælger deres personlige vinder fra den 1.-8. maj.

Det er gratis for folketingskandidaterne at være med i konkurrencen, men de skal give deres vinder en præmie. Folketingskandidaternes vindere går så videre til den endelige konkurrence, hvor de dyster om en pengepræmie på 25.000 kroner. Vinderen findes inden folketingsvalget afsluttes.

Folketingskandidaterne kan frit bruge materialet før, under og efter valgkampen.

Christine Antorini (S), Pernille Rosenkrantz-Theil (S) og Jan Wammen Dam (V) er nogle af de foreløbige tretten tilmeldte folketingskandidater. Målsætningen er, at der vil være 25 tilmeldte folketingskandidater, når konkurrencen starter den 1. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00