Om  
Nick Allentoft

Nick Allentoft konkurs med Denoffentlige.dk

Sø- og Handelsretten har i dag erklæret Denoffentlige.dk ApS konkurs. "Foreløbig er otte års arbejde og betydelige investeringer tabt," siger ejeren, redaktør Nick Allentoft.

Redaktionen

Det er ikke kun dagblade, der må dreje nøglen om. Det kan desværre også ske for onlinemedier, hvilket udgiveren af Denoffentlige.dk, Nick Allentoft, i dag måtte sande.

"Et fuldstændig uafhængigt medie, der viste nye måder at forene læsere om gratis indhold, er lukket," skriver Nick Allentoft i dag på sit medies hjemmeside.

"Denne besked er skrevet i chok og sorg. Efter tre måneders sagsbehandling har Sø- og Handelsretten mandag truffet beslutning om at begære DenOffentlige.dk konkurs – et medie med 10.000 daglige modtagere af nyhedsbrev og over 100.000 læsere," skriver han og føjer til:

"Dette er en rædselsfuld situation at stå i for mig som stifter, ejer og leder for DenOffentlige.dk. Jeg har investeret hele mit liv i at skabe DenOffentlige.dk, og derfor betyder konkursen, at jeg selv mister alt. Det gør mig umådeligt ked af det."

Nick Allentoft skriver, at "rettens afgørelse sker på foranledning af en tidligere samarbejdspartner, som blev bortvist fra DenOffentlige.dk i august 2018 efter at have misbrugt tillid og stilling. Efter bortvisningen modtog DenOffentlige.dk et krav på kompensation uden aftale, som blev sendt til Sø- og Handelsretten med en konkursbegæring.

Den tidligere samarbejdspartner er i forløbet politianmeldt for falsk forklaring i retten om sin rolle i DenOffentlige.dk. Kommer politiet frem til en sigtelse for dette, vil det ikke gøre en forskel for konkursbehandlingen," noterer han.

Det senest aflagte regnskab for 2016 blev aflagt i sommeren 2017 og viste tilbagegang til et underskud før skat på 517.000 kroner mod 307.000 kroner i underskud i 2015. Begge år var der én beskæftiget. Egenkapitalen var ved udgangen af 2016 negativ med 436.000 kroner.

Nick Allentoft stiller sig nu til rådighed for opgaver som ordstyrer eller foredragsholder.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nick Allentoft

Forfatter, iværksætter
DJH 1997

0:000:00