Om  
Jacob Stengaard Madsen
Eva Secher Mathiasen

Tidligere regionsdirektør er ny direktør for Dansk Psykolog Forening

Tidligere regionsdirektør i Region Midtjylland Jacob Stengaard Madsen er ny direktør i Dansk Psykolog Forening. 

Benedicte Gjerding Dahlberg

Dansk Psykolog Forening har ansat tidligere regionsdirektør i Region Midtjylland Jacob Stengaard Madsen, som ny direktør i foreningen. 

Det skriver Dansk Psykolog Forening i en pressemeddelelse. 

Jacob Stengaard Madsen forlod sin stilling som regionsdirektør i Region Midtjylland i 2018, hvor han havde været siden 2015. Fra 2012 til 2015 var Jacob Stengaard Madsen ansat som psykiatri- og socialdirektør i Region Syddanmark. 

Stærk ledelsesprofil
Formand i Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen, ser da også frem til at få en erfaren profil i spidsen for foreningen, der i dag arbejder for bedre vilkår for 11.000 medlemmer. 

"I en tid, hvor psykologer og Dansk Psykolog Forening spiller en stadig større rolle i indretningen af vores sundhedsvæsen, velfærdsstaten og de danske arbejdspladser og samtidig udvider sig til mange andre arbejdsområder, har foreningen brug for en direktør med stærke ledelsesværdier og solid erfaring fra politisk ledede organisationer. Derfor glæder vi os meget til at samarbejde med Jacob," siger Eva Secher Mathiasen.

Jacob Stengaard Madsen ser også selv frem til at sætte gang i arbejdet for at skabe en endnu stærkere forening for medlemmerne.

"Jeg glæder mig til et godt og tillidsfuldt samarbejde med foreningens bestyrelse, ledere og medarbejdere. Jeg brænder for ledelse og er overbevist om, at vi i fællesskab kan skabe en endnu stærkere forening, der gør en forskel i samfundet, og hvor medlemmernes tilfredshed er i fokus," siger Jacob Stengaard Madsen.

Jacob Stengaard Madsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Han tiltræder stillingen som direktør i Dansk Psykolog Forening 1. september.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Stengaard Madsen

Direktør, Dansk Psykolog Forening
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1998)

Eva Secher Mathiasen

Direktør, Mændenes Hjem
cand.psych. (Københavns Uni. 2007)









0:000:00