Om  
Morten Høyer
Henrik Sass Larsen

Tidligere S-rådgiver bliver Sass Larsens nye direktør

Direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer Morten Høyer er ny direktør i DVCA, brancheforeningen for virksomhedsinvestorer i Danmark. Han er tidligere særlig rådgiver for Karen Hækkerup.

Sofie Hvemon

I slutningen af januar tiltræder Morten Høyer en direktørstilling i DVCA, brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels i Danmark.

Det skriver DVCA i en pressemeddelelse.

Dermed kommer Morten Høyer til at udgøre ledelsen i DVCA sammen med administrerende direktør Henrik Sass Larsen, som valgte at forlade Socialdemokratiet tilbage i september.

"Morten har et godt blik for politik og strategi og har leveret rigtig gode resultater for Landbrug & Fødevarer, og han ved, hvordan man drejer en organisation i den rigtige retning," udtaler Henrik Sass Larsen i pressemeddelelsen.

Morten Høyer har været direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer siden 2016. Tidligere har han været særlig rådgiver for Karen Hækkerup (S). Han har både været særlig rådgiver for hende, da hun var justitsminister, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, og da hun var social- og indenrigsminister.

Om at få Henrik Sass Larsen som kollega udtaler den nye direktør:

"Jeg kender Henrik som en knivskarp politisk begavelse, der har en evne til at se og sætte et klart mål. Det bliver der brug for i det arbejde, vi skal i gang med, og det glæder jeg mig til."

Morten Høyer er oprindeligt uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Høyer

Direktør, public-affairs og kommunikation, Dansk Industri
kandidat i forvaltning (Roskilde Uni. 2005)

Henrik Sass Larsen

Adm. direktør, Aktive Ejere, formand, Klasselotteriet, bestyrelsesmedlem, Nordsøenheden
bachelor i HA/forvaltningsstudier (RUC)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024