Om  
Thomas Lindberg
Peder Christian Kirkegaard

Skive ansætter ny kommunaldirektør

Skive Kommunes nye kommunaldirektør bliver Thomas Lindberg, der har været konstitueret i stillingen siden september 2020.

Sara Fleckner Vilstrup

Der er bred opbakning til at Skives nye kommunaldirektør hedder Thomas Lindberg. Både ansættelsesudvalget, økonomiudvalget og byrådet er enigt. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Valget af direktør blev besluttet på et ekstraordinært byrådsmøde tirsdag efter indstilling fra økonomiudvalget og ansættelsesudvalget.

Borgmester Peder Christian Kirkegaard (V) glæder sig over den brede opbakning og ser frem til samarbejdet med den nye kommunaldirektør.

"Vi kender Thomas efter knap syv år som direktør for Teknik, Miljø & Udvikling, og på det seneste ligeledes som konstitueret kommunaldirektør, som en uhyre kompetent, flittig og serviceorienteret direktør, der matcher de værdier, vi som kommune gerne vil være kendt for. Thomas har politisk tæft, overblik over de store dagsordener, blik for de vigtige detaljer, og ikke mindst har han stærke kommunikative evner, hvilket er afgørende, når man er øverste leder for mange mennesker," siger borgmesteren ifølge pressemeddelelsen.

Noget af det første Thomas Lindberg tager fat er et fortsat arbejde med at undersøge strukturen på de store velfærdsområder, og så er en ny vækststrategi under opsejling.

"Derudover er vi fortsat præget af Covid-19-situationen, hvor jeg ser frem til foråret og flere vacciner. Udover de mange opgaver, jeg allerede er dybt involveret i, vil jeg gerne komme ud og få hilst på relevante steder i og udenfor vores organisation. Det vil også fylde lidt det næste stykke tid," siger Thomas Lindberg i et interview på Skive Kommunes hjemmeside.

Thomas Lindberg blev i efteråret 2020 konstitueret som kommunaldirektør, da daværende kommunaldirektør Per Mathiasen fratrådte stillingen på grund af helbredsmæssige årsager.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Lindberg

Kommunaldirektør, Skive Kommune
Jordbrugsteknolog, Master i offentlig ledelse

Peder Christian Kirkegaard

Borgmester (V), Skive Kommune
landbruger (Asmildkloster Landbrugsskole 1977)

0:000:00