Om  
Kristian Madsen

Politisk kommentator ny chefredaktør for A4 Medier

Kristian Madsen tiltræder posten som chefredaktør og direktør for A4 medier. Før han kom til Politiken var han med til at udvikle forgængeren for det digitale medie.

Max Læbo Wulff

Politikens politiske kommentator, Kristian Madsen, sætter sig fra og med 1. maj i chefredaktør- og direktørstolen for A4 Medier. 

”Jeg glæder mig helt usigeligt til at være med til at udvikle vores journalistik og forretning. Ambitionen er helt klar: Vi vil skabe en god forretning ved at opruste på vores kerneområder og styrke virksomhedens brand ved at lave journalistik i topklasse, som vores kunder hverken kan eller vil undvære", siger Kristian Madsen i en pressemeddelelse.

Kristian Madsen har været tilknyttet Politikens kontorer på Rådhuspladsen siden 2010 som blandt andet politisk kommentator, en del af avisens lederkollegie og vært for podcasten 'Madsen & Magten'. Han har i den periode kun været en enkelt afstikker til USA som Politikens USA-korrespondent.

Politikens indlandsredaktør, Amalie Kestler, understreger, at det er en stor profil, der forlader avisen.

"Han har været vigtig for vores læsere", siger Amalie Kestler i en Politiken-artikel.

"Vi går straks i gang med at se på, hvordan vores politiske dækning også fremadrettet kan blive suppleret af en stærk profil med indsigt i det politiske maskinrum på Christiansborg", fortsætter hun.

Inden Kristian Madsen kom til Politiken var han ansat i Landsorganisationen i Danmark (LO) som informationschef, hvor han var med til at udvikle Avisen.dks format, der i dag er kendt som A4 Medier.

"Derfor føles det som at krydse et spor, at jeg nu tiltræder som chefredaktør og direktør", siger Kristian Madsen.

Kristian Madsen har i sine yngre dage været forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU). 

Den tiltrædende chefredaktør er uddannet i statskundskab (2006) ved Københavns Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Madsen

Chefredaktør og direktør, A4 Medier
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)









0:000:00