Om  
Mads Leth-Petersen

Dragør får ny kommunaldirektør

Mads Leth-Petersen, der har været konstitueret kommunaldirektør de sidste par måneder, er nu valgt som Dragørs kommunaldirektør.

Foto: Pressefoto
Max Læbo Wulff

Fra og med 1. november er Mads Leth-Petersen ny kommunaldirektør i Dragør Kommune.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Den tiltrædende kommunaldirektør har allerede ageret kontituteret kommunaldirektør siden slutningen af juni måned. Dengang overtog han posten fra Henrik Harder, der blev kommunaldirektør i Albertslund Kommune. Og nu er Mads Leth-Petersen altså endeligt valgt som kommunens kommunaldirektør.

”Mads har gennem de seneste par år – i en vanskelig tid med blandt andet corona – formået indfange den særlige Dragørske identitet med et levende og meget engageret lokalmiljø. Han har allerede vist, at han kan skabe resultater i Dragør Kommune i et samarbejde med både medarbejdere og kommunalbestyrelsen. Jeg derfor rigtig glad for, at Mads ønsker at tage handsken op som ny kommunaldirektør, og at en enig kommunalbestyrelse står bag beslutningen. Det lover godt for fremtiden,” udtaler borgmester Helle Barth (V) i pressemeddelelsen.

Tidligere har 53-årige Mads Leth-Petersen været vicedirektør i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljøministeriets Departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen. Før han blev konstituteret som kommunaldirektør, har han gennem to år været direktør i Dragør for for Center for Plan, Teknik og Erhverv og Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering.

”Dragør Kommune er en meget attraktiv bosætningskommune med en smuk natur og fantastiske kulturhistoriske værdier. Det er naturligt, at der er store forventninger til kommunens serviceniveau, hvilket skaber behov for løbende at tilpasse forventningerne og den økonomiske ramme. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for organisationen med fokus på stram økonomistyring, høj faglighed og attraktive tilbud til borgere og erhvervsliv,” udtaler Mads Leth-Petersen i pressemeddelelsen

Mads Leth-Petersen er uddannet cand.agro fra Landbrughøjskolen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Leth-Petersen

Direktør, Dragør Kommune
cand.agro. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1995)

0:000:00