Fire nye debattører til Altinget

Altinget opruster sit debatunivers med fire nye faste debattører, der fremover vil bidrage med kommentarer til Altingets spalter. Mød dem her.

Glenn Bech, Natalia Anna Rogaczewska, Abelone Glahn og Sigrid Adamsson er nye faste skribenter på Altinget.
Glenn Bech, Natalia Anna Rogaczewska, Abelone Glahn og Sigrid Adamsson er nye faste skribenter på Altinget.
Kristian Andersen

Altingets læsere vil fremover få glæde af knivskarpe kommentarer fra Glenn Bech, Natalia Anna Rogaczewska, Abelone Glahn og Sigrid Adamsson, der alle fire indtræder i Altingets faste skribentkorps. Læs mere om dem herunder.

 

Glenn Bech

Glenn Bech (f. 1991) er en dansk forfatter. Han er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2017 og blev færdig på Forfatterskolen i 2019. I januar 2021 debuterede han som forfatter med romanen 'Farskibet'.

Han er kendt for at have kastet sig ind i debatten om "klassesamfundet" og med hans egne ord kæmper han "en kamp for folk, der ikke læser mine ting, og som synes, at jeg er en svans." Denne kamp kommer for alvor til udtryk i hans nyeste bog, 'Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet', som udkom på Gyldendal i september 2022.

 

Natalia Anna Rogaczewska

Natalia Anna Rogaczewska (f. 1981) er direktør i Kvindeøkonomien, en politisk ngo, der arbejder for økonomisk ligestilling mellem kønnene. Hun er stifter og direktør i Værdbar, hvor hun rådgiver om strategisk håndtering af barsel. Natalia Anna Rogaczewska er tidligere afdelingsleder og chef for politik og strategi i BL - Danmarks Almene Boliger. Hun kommer blandt andet til at skrive om ligestilling for Altinget.

 

Abelone Glahn

Abelone Glahn (f. 1955) er selvstændig kommunikationsrådgiver. Hun er uddannet journalist, og har været selvstændig siden 1999. Hun er forfatter til en lang række bøger for selvstændige og har speciale i at beskytte medarbejdere mod digital chikane og har blandt andet bidraget til debatten om seniorers arbejdsliv.

 

Sigrid Adamsson

Sigrid Adamsson (f. 1994) er redaktør og skribent for Atlas Magasin. Hun er forhenværende redaktør på Bogforlaget Frydenlund og uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab (Københavns Uni. 2020). 

Hun har gjort sig særligt bemærket med sin kritik af det moderne arbejdsmarked og dets vilkår. Eksempelvis har hun tidligere på året skrevet om den tendens, der i USA har fået betegnelsen The Great Resignation, og som herhjemme ofte kaldes ’anti-arbejde’.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Abelone Glahn

Journalist, forfatter, kommunikationsrådgiver
journalist (DJH 1980)

Natalia Anna Rogaczewska

Stifter og direktør, Værdbar, bestyrelsesmedlem, Kvindeøkonomien, diversitets- og inklusionschef, Accura
cand.scient. i EU Business and Law (Handelshøjskolen i Aarhus 2007), ha.jur. (Handelshøjskolen i Aarhus)

Sigrid Adamsson

Litteraturanmelder, Politiken, oversætter
cand.mag. i litteraturvidenskab (Københavns Uni. 2020)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024