Om  
Sille Beck Høyer
Rasmus Jarlov

Jarlovs tidligere særlige rådgiver bliver chef hos SAS

Sille Beck-Hansen er den nye chef i SAS for danske afdeling for public affairs, og her vil hun særligt fokusere på klimadagsordenen. 

Flora Juul Holst

Sille Beck-Hansen er navnet på forhenværende Erhvervsminister Rasmus Jarlovs (K) tidligere særlige rådgiver - men nu er det public affairs-afdelingen hos flyselskabet SAS, der kommer under Sille Beck Hansens vinger. Hun er nemlig blevet ansat som chef for den danske afdeling.

Det skriver SAS i en pressemeddelelse. 

"SAS er en virksomhed alle danskere kender og har et forhold til, og jeg glæder mig til at skulle være med til at skabe de bedste vilkår for danskernes foretrukne flyselskab," siger Sille Beck-Hansen.

I sin nye rolle skal hun blandt andet håndtere SAS' arbejde med klimadagsordenen, hvor målet er at være et af de mest bæredygtige flyselskaber i 2030. 

Senest kommer Sille Beck-Hansen fra en stilling som chef for corporate responsibility hos pensionsselskabet PFA, hvor hun nåede at være ansat i to måneder. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sille Beck Høyer

Kontorchef, Finansministeriet
civiløkonom (CPH Business. 2014)

Rasmus Jarlov

MF (K), formand for Folketingets Forsvarsudvalg
cand.merc. (Handelshøjskolen i København 2003)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024