6. låge i Altingets fotojulekalender: Helliget arbejdet

2. maj overtog Christian Rabjerg Madsen posten som indenrigs- og boligminister fra Kaare Dybvad Bek, der til gengæld fik posten som udlændinge- og integrationsminister. Et fotografi fryser øjeblikket og sommetider går alt op i en højere enhed enhed.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Arthur Cammelbeeck

Indenrigs- og Boligministeriet var rammen for overdragelsen af ministerposten fra Kaare Dybvad Bek (S) til Christian Raabjerg Madsen (S).

Rabjerg Madsen blev indenrigs- og boligminister efter Kaare Dybvad, som overtog udlændinge- og integrationsminister posten fra Mattias Tesfaye, der skulle være justitsminister, efter at Nick Hækkerup besluttede at trække sig fra dansk politik. 

Altingets foto-julekalender 2022

Fotojournalist Arthur Cammelbeeck fortæller med 24 små historier om året, der er gået.

Vi kommer forbi udsætning af heste, der skal klare sig selv, forstyrrede første spadestik, PET-chefen for Center for Terroranalyse og selvfølgelig årets store emner: to valg og krig i Ukraine.

Hver dag gemmer på et billede og en historie, når en ny låge åbnes på Altinget.

Indenrigs- og boligministeriets store mødelokale har fine, runde lyselementer i loftet, hvilket jeg ikke kunne modstå at komponere et par billeder med. I dette fastfrosne øjeblik fik kompositionen en ophøjet stemning, hvilket der kan læses nogle helt egne historier i, hvis man er til det.

Her kan du se hvordan selve overdragelsen foregik. 

Statsministeren præsenterer den nye sammensætning af ministerposter efter besøg hos dronningen.
Statsministeren præsenterer den nye sammensætning af ministerposter efter besøg hos dronningen. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Rabjerg Madsen

MF (S), politisk ordfører, fhv. indenrigs- og boligminister
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2012)

0:000:00