Om  
Thomas Kastrup-Larsen

Aalborg-borgmester er tilbage efter sygemelding

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen blev i januar sygemeldt med stress. Mandag vender han tilbage til borgmesterkontoret. 

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen (i midten) præsenterer 16. november 2021 et flertal i byrådet, som støtter ham som borgmester.
Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen (i midten) præsenterer 16. november 2021 et flertal i byrådet, som støtter ham som borgmester.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Laura Bejder Jensen

Thomas Kastrup-Larsen er tilbage på posten som Aalborgs borgmester efter, at han har været sygemeldt med stress 20. januar.

Skriver BT på baggrund af en pressemeddelelse fra Aalborg Kommune. 

Borgmesteren vender dog ikke tilbage for fulde omdrejninger i første omgang.  

"Efter at have været sygemeldt med stress siden 20. januar, er jeg dag blevet raskmeldt og er tilbage på borgmesterkontoret. Jeg kommer til at starte stille og roligt op, så der kommer til et gå lidt tid før jeg 100 procent oppe i omdrejninger, men efter råd fra både min læge og psykolog kommer jeg til at starte op på denne måde," siger Thomas Kastrup-Larsen i pressemeddelelsen. 

Sygemeldingen kom kort tid efter, at Kastrup-Larsen blev genvalgt til kommunalvalget i 2021. I tiden siden 20. januar har han modtaget professionel hjælp. 

Helle Frederiksen har været fungerende borgmester i Aalborg, mens Thomas Kastrup-Larsen var sygemeldt.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Kastrup-Larsen

Direktør for Professionshøjskolen UCN Erhverv, fhv. borgmester (S), Aalborg Kommune
cand.scient.adm. (Aalborg Uni. 1999)

0:000:00