Om  
Christian Høgsbro

Afgående formand for Landsbyggefonden bliver direktør hos bygherrerådgiver

Landsbyggefondens afgående formand, Christian Høgsbro, starter til sommer som projektudviklingsdirektør ved Kuben Management.

Emma Brink

Christian Høgsbro er stoppet som formand for Landsbyggefonden og starter til august i en nyoprettet stilling som projektudviklingsdirektør ved Kuben Management. 

Det skriver han og Kuben på Linkedin

Kuben Management er et datterselskab i NRGi's rådgivningsdivision, der blandt andet yder bygherrerådgivning og rådgivning om projektudvikling.

Christian Høgsbro får i sin nye stilling ansvaret for udvikling af nye projekter inden for det almene marked. Her skal han være med til at forbedre Kube Managements indsats inden for projektudvikling af nybyggeri af almene boliger i Østdanmark.

"Christians dybe faglighed og store erfaring skal bidrage til at udvikle den blandede by og hjælpe os til at skabe et bygget miljø, med endnu flere attraktive og bæredygtige by-og boligområder, hvor mennesker trives og lykkes," skriver Kuben på Linkedin. 

Christian Høgsbro har været bestyrelsesformand for Landsbyggenfonden i over ni år. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere været administrerende direktør i boligforeningen AAB.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Høgsbro

Projektudviklingsdirektør, Kuben Management
cand.scient.pol (Aarhus Uni. 1994)

0:000:00