Om  
Lars L. Nielsen

Alrow Media får nyt bestyrelsesmedlem

Direktør og rådgiver Lars L. Nielsen træder ind i Alrow Medias bestyrelse med masser af bestyrelseserfaring. Han afløser Torben Laustsen, der har siddet i bestyrelsen de sidste fire år. 

Lars L. Nielsen er ny mand i Alrow Medias bestyrelse. 
Lars L. Nielsen er ny mand i Alrow Medias bestyrelse. Foto: NielsenNetwork
Redaktionen

Direktør, rådgiver Lars L. Nielsen er i dag indtrådt i bestyrelsen for Alrow Media - selskabet der står bag netavisen Altinget i de tre skandinaviske lande samt Ugebrevet Mandag Morgen med tænketank i Danmark.

Lars L. Nielsen møder med omfattende bestyrelseserfaring fra de offentlige public service medier, i det han sad i DRs bestyrelse 2009-18 og i TV 2 Kosmopols bestyrelse 1997-2006 (dengang TV 2/Lorry).

”Det er en ekspertise og erfaring, vi kan bruge som private public service-publicister,” siger ejerstifter Rasmus Nielsen, der også er formand for bestyrelsen.

”Det er afgørende, at de publicistiske medier fortsat spiller en stor rolle i vores demokrati. Jeg glæder mig derfor til at være en del af det hold, som skal sikre Alrow Media og selskabets medietitler endnu større succes,” siger 56-årige Lars L. Nielsen.

Han var fra 2006-12 kommunikations- og public affairs-direktør i Finans Danmark (dengang Finansrådet) og fra 2012-17 public affairs-direktør i bureauet Primetime. Siden 2017 har Lars L. Nielsen været rådgiver i eget selskab NielsenNetwork, der blandt andet tilbyder public affairs-rådgivning og strategisk kommunikation.

Han har en stærk europæisk åre, idet han 1994-99 var generalsekretær for Europabevægelsen og i dag blandt andet sidder i Tænketanken Europas advisory board. Også dette vil komme Alrow Media til gode, der har ønske om at udvide sine aktiviteter yderligere i EU-området.

Lars L. Nielsen færdes hjemmevant på Christiansborg, hvor han i årene 1999-2006 var partisekretær og pressechef for Det Radikale Venstre, mens partiet først var i regering og siden i opposition.

”Men tag ikke fejl: Lars L. Nielsen er nok den, jeg kender, der har det stærkeste, tværpolitiske netværk på hylde ét i Danmark,” tilføjer Rasmus Nielsen.

Samtidig er direktør Torben Laustsen udtrådt af bestyrelsen efter godt fire år, fordi han de senere måneder har påtaget sig en række nye konsulent- og bestyrelsesopgaver, der gør, at han har været nødt til at prioritere.

”Vi forstår udmærket, at Torbens kompetencer er efterspurgte. Da han kom, havde vi bakset med en negativ egenkapital på et tocifret millionbeløb. Det har den finanskyndige, forhenværende bankdirektør været en hovedkraft i at få vendt til et i dag tocifret millionbeløb i egenkapital - med plus foran. Torben har medvirket til kloge frasalg og igangsætning af bl.a. en ambitiøs lancering af Altinget i Norge, der nu allerede et halvt år senere tegner lovende. Derfor har både virksomhed og vores omkring 200 medarbejdere grund til at sige Torben Laustsen en stor tak for de spor, han har lagt ud til os, og som vi fortsætter videre ad,” slutter bestyrelsesformand Rasmus Nielsen.

Alrow Medias bestyrelse består i øvrigt også af administrerende direktør for Warner Bros. Discovery Nordic Christina Sulebakk og kommerciel direktør med nordisk ansvar i fintech-selskabet Lunar Anne Marie Kindberg.

Bestyrelsen for Alrow Media efteråret 2022 foran Stortinget i Oslo ved åbningen af Altinget.no. Fra venstre Torben Laustsen, Anne Marie Kindberg, Rasmus Nielsen og Christina Sulebakk.
Bestyrelsen for Alrow Media efteråret 2022 foran Stortinget i Oslo ved åbningen af Altinget.no. Fra venstre Torben Laustsen, Anne Marie Kindberg, Rasmus Nielsen og Christina Sulebakk.
Foto: Anne Elisabeth Næss, Altinget.no

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars L. Nielsen

PA-direktør i TvMF, ejerleder og rådgiver, NielsenNetwork, medlem af Alrow Medias bestyrelse, fhv. public affairs- og kommunikationdirektør, Finans Danmark (2006-12), fhv. medlem af bestyrelsen for DR og TV 2 Kosmopol (Lorry)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024