Altinget styrker digital dækning

OM OS: Nyt samarbejde med Mandag Morgen betyder nyt kvalitetsindhold til Altinget Digital, som samtidig får ny redaktør.

Altinget opgraderer dækningen af den digitale omstilling med et nyt samarbejde med søstermediet Mandag Morgen.

Altinget Digital er fra i dag begyndt at udkomme med et ugentligt nyhedsbrev om tendenser indenfor tech skrevet af Mandag Morgens Peter Hesseldahl. Det kommer oven i de tre ugentlige nyhedsbreve, hvor Altinget følger den politiske debat om den digitale omstilling.

I det nye nyhedsbrev vil Peter Hesseldahl også dele de artikler, han selv har læst og er blevet fascineret af i ugens løb, ligesom nyhedsbrevet vil indeholde analyser af, hvor den digitale og teknologiske udvikling peger hen.

”Altinget og Mandag Morgen supplerer hinanden perfekt, og vi glæder os til at tilbyde læserne af vores digitale portal det ekstra perspektiv, som Mandag Morgens læsere nyder godt af hver uge,” siger Altingets og Mandag Morgens chefredaktør, Jakob Nielsen.

Mandag Morgen og Altinget er fortsat to selvstændige medier med hver deres fokus. Mens Altinget er delt op i 21 specialiserede, politiske nichemedier, udkommer Mandag Morgen som ét medie på print og digitalt med skarpt fokus på politik, økonomi, bæredygtighed, digital omstilling og ledelse.

”De to medier tjener forskellige formål og skal fortsat eksistere side om side. Men vi arbejder hele tiden på at styrke samarbejdet mellem Altinget og Mandag Morgen,” siger Jakob Nielsen.

Velkommen til ny redaktør
Samtidig med det nye initiativ har Altinget Digital fået ny redaktør i skikkelse af journalist Henrik Moltke.

Han er netop vendt hjem til Danmark efter en længere årrække i USA, hvor han blandt andet har spillet en helt central rolle i dækningen af whistlebloweren Edward Snowdens afsløringer.

”Henrik Moltke har stor erfaring med undersøgende journalistik og har fra sin tid i USA en helt uvurderlig indsigt i de dilemmaer og politiske problemer, som opstår i kølvandet på den rivende digitale udvikling”, siger Jakob Nielsen.

”Med Henrik Moltke og Peter Hesseldahl har vi samlet set en meget stærk duo, der både kan dække den daglige digitale debat og tilføje perspektiv og udsyn,” tilføjer han.

I forbindelse med det nye initiativ ophører Mandag Morgens digitale nyhedsbrev, MM Next, med at udkomme. I stedet vil alle artikler om tech og digital omstilling på Mandag Morgen komme ud til hele gruppen af abonnenter på Mandag Morgen.

Du kan tegne et gratis og uforpligtende prøveabonnement på Altinget Digital her

Forrige artikel Bestyrelsen vil ikke svare på spørgsmål om ledelsen af Verdensnaturfonden Bestyrelsen vil ikke svare på spørgsmål om ledelsen af Verdensnaturfonden Næste artikel En af landets mest magtfulde kulturfonde finder ny formand En af landets mest magtfulde kulturfonde finder ny formand
Det danske paradoks: Vi glemte demokratiet i socialøkonomien

Det danske paradoks: Vi glemte demokratiet i socialøkonomien

SOCIAL ØKONOMI: For 150 år siden var Danmark en socialøkonomisk supersprinter. Vi stiftede kooperativer, andelsvirksomheder og forbrugerejede butikker, indtil det hele blev så selvfølgeligt, at vi glemte det, konkluderer ny forskning fra CBS. Nu genbesøger erhvervsdemokrater deres fortid.