Om  
Jonathan Schacht Halling Nielsen
Henrik Sass Larsen

Ammitzbølls tidligere spindoktor skal arbejde under Sass Larsen

Jonathan Nielsen, tidligere spindoktor for Simon Emil Ammitzbøll-Bille, er ny fagpolitisk chef i DVCA. Han får dermed Henrik Sass Larsen som direktør.

Sofie Hvemon

Der sker flere ting på ledelsesfronten i DVCA, brancheforeningen for virksomhedsinvestorer.

Ud over at virksomheden får ny administrerende direktør i form af tidligere minister Henrik Sass Larsen, bliver Jonathan Nielsen ny fagpolitisk chef i firmaet. Det oplyser DVCA til Altinget.

Jonathan Nielsen har været spindoktor for forhenværende økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille samt tidligere politisk-juridisk konsulent for Liberal Alliances folketingsgruppe.

Den tidligere spindoktor blev ifølge Frederiksborg Amts Avis afskediget som særlig rådgiver for Simon Emil Ammitzbøll-Bille, da sommerens folketingsvalg blev udskrevet. I stedet blev Jonathan Nielsen valgkampsansvarlig for ham.

På sin LinkedIn skrev Jonathan Nielsen 16. september:

"Pludselig gik det hurtigt, og i dag er jeg startet som fagpolitisk chef i DVCA - brancheorganisationen for venture- og kapitalfonde samt business angels. Med andre ord får jeg lov at kæmpe for de aktive ejere, der bidrager til væksten og fremgangen i en lang række danske virksomheder."

Byrådsmedlem og folketingskandidat
Jonathan Nielsen har desuden været byrådsmedlem for Liberal Alliance i Hillerød Kommune fra 2014 til 2016. Han stillede derudover selv op til folketingsvalget i 2015, dog uden at blive valgt ind.

Den nye fagpolitiske chef er uddannet jurist ved Københavns Universitet og har desuden taget en uddannelse i russisk ved Hvideruslands Statsuniversitet i Minsk.

Jonathan Nielsens opslag på LinkedIn i forbindelse med jobskiftet kan ses her:

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jonathan Schacht Halling Nielsen

Vicedirektør, De Danske Bilimportører
cand.jur. (Københavns Uni.)

Henrik Sass Larsen

Adm. direktør, Aktive Ejere, formand, Klasselotteriet, bestyrelsesmedlem, Nordsøenheden
bachelor i HA/forvaltningsstudier (RUC)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024