Om  
Karsten Bjerrum Refsgård
Søren Kryhlmand

Arbejdstilsynet får ny tilsynsdirektør

Arbejdstilsynet har ansat Karsten Refsgaard som ny tilsynsdirektør. Han får med stillingen ansvaret for Tilsynscenter Øst, herunder 200 medarbejdere.

Jon Michelsen

Karsten Refsgaard bliver ny tilsynsdirektør i Arbejdstilsynet.

Med stillingen får han ansvaret for Tilsynscenter Øst og dermed 200 medarbejdere.

Det skriver Arbejdstilsynet i en pressemeddelelse.

"Arbejdstilsynet er inde i en rivende udvikling med mange nye medarbejdere rundt om i landet og en række nye tilsynstiltag, der skal sættes godt i søen, så vi får styrket arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser. Det arbejde ser jeg meget frem til at bidrage til," udtaler Karsten Refsgaard i pressemeddelelsen.

12 år i arbejdsmiljø
Den nye tilsynsdirektør kommer fra en stilling som chef for Arbejdsmiljø København.

Tidligere har han arbejdet flere år i Arbejdstilsynet. Han kom til myndigheden i 2007, hvor han startede som tilsynsførende. Senere var han konsulent i Arbejdsmiljøfagligt Center, chef for forskellige tilsynsgruper i Tilsynscenter Øst og senest chef i kontoret for psykisk arbejdsmiljø.

Arbejdstilsynet får dermed en tilsynsdirektør, der har bred erfaring inden for området.

"Karsten har med sin baggrund som tilsynsførende og sin brede ledererfaring senest fra Københavns Kommune et indgående kendskab til arbejdsmiljøområdet, som Arbejdstilsynet kan drage stor nytte af. Han har de helt rette kompetencer til at stå i spidsen for Tilsynscenter Øst og derfra at bidrage til en stærk tilsynsindsats og en effektiv implementering af de mange initiativer, der udspringer af den politiske aftale fra sidste år om en ny og forbedret arbejdsmiljøindsats", udtaler Arbejdstilsynets direktør, Søren Kryhlmand, i pressemeddelelsen.

Karsten Refsgaard er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2005.

Han får med sin nye stilling ansvar for hovedstadsområdet, resten af Sjælland, Lolland-Falster, Bornholm og Grønland. Derudover vil han stå i spidsen for i alt 200 medarbejdere.

Han overtager stillingen 1. marts, hvor han afløser tidligere tilsynsdirektør Karsten Bach Christensen, som skifter til en stilling som arbejdsmiljøchef i Hofor.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karsten Bjerrum Refsgård

Tilsynsdirektør, Tilsynscenter Øst, Arbejdstilsynet
cand.psych. (Aarhus Uni. 2005), master, public governance (CBS 2017)

Søren Kryhlmand

Departementschef, Beskæftigelsesministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2004)

0:000:00