arnfeldt
(Foto: Ida Wang)

Arnfeldt sigtet for læk

6. september 2012 kl. 15:25
SKATTESAG: Tidligere spindoktor Peter Arnfeldt bliver sigtet for at have lækket Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnocks skatteoplysninger.
| Flere

Københavns Politi har valgt at sigte Peter Arnfeldt for at have lækket Helle Thorning-Schmidt (S) og Stephen Kinnocks skatteoplysninger.

Peter Arnfeldt, der var spindoktor for fhv. skatteminister Troels Lund Poulsen (V), blev i sidste uge afhørt af Skattesagskommissionen. Her gentog han adskillige gange, at han ikke havde lækket oplysninger.

Peter Arnfeldts advokat Henrik Stagetorn fortalte tidligere i dag, at han havde sendt et brev til Københavns Politi, hvor han krævede, at politiet opgav en eventuel sigtelse. Ifølge advokaten kom der i sidste uge ikke oplysninger frem, der ville belaste Peter Arnfeldt så meget, at det ville kunne føre til en sigtelse.

"Vi er overraskede over sigtelsen. For i marts måned udtalte politiet på skrift, at de ikke mente, der var grundlag for at rejse en sigtelse. Det har de altså ment nu," siger Henrik Stagetorn til TV 2 NEWS og fortsætter:

"Jeg må bare konstatere, at politiet har en helt anden udlægning af sidste uges afhøringer, end jeg har. Det er en situation, vi er kede af."

Dokumentaion

CV: PETER ARNFELDT

Uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet med en mastergrad i kommunikation fra University of Westminister i London.

- 1999:  Kampagnemedarbejder og pressemand i Det Radikale Venstre
1999-2001: Pressechef for økonomiminister Marianne Jelved (R)
2001-2004: Pressechef for økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K)
2004-2008: Vice President for Corporate Relations i Dong Energy
2009-2010: Partner i Rostra Kommunikation A/S
2010: Særlig rådgiver for skatteminister Troels Lund Poulsen (V)

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK