Om  
Kasper Kildegaard

Berlingskes politiske redaktør tager skridt ned efter eget ønske

Berlingskes unge politiske redaktør, Kasper Kildegaard, stopper efter sommerferien for at skrive større interviews med videre. Eget valg efter stærkt arbejdspres.

Redaktionen

Det oplyser han selv på Facebook.

1. august starter Kasper Kildegaard i en nyoprettet stilling som politisk korrespondent, hvor han skal skrive større interviews, baggrunde, portrætter og nyheder om dansk politik.

Kasper Kildegaard oplyser, at jobskiftet sker, efter at han ved årsskiftet blev sygemeldt på grund af arbejdspres.

Han vil allerede nu skåne sig selv, i tilfælde af at folketingsvalget kommer hurtigt:

"Skulle det ske, ønsker jeg ikke at stå i en situation, hvor jeg ikke fuldt ud kan være den leder for mine medarbejdere hele vejen gennem et potentielt meget langstrakt forløb, som jeg ønsker at være. Derfor er det rigtige at stoppe."

Siden Kasper Kildegaard startede som politisk redaktør som 24-årig i foråret 2016, er de tidligere to politiske redaktioner, avisens Christiansborg-redaktion og politiko.dk, smeltet sammen til én. Det skete for knap halvandet år siden med netop Kasper Kildegaard som fælles redaktør.

Kasper Kildegaard er uddannet bachelor i journalistik fra Syddansk Universitet i 2014. Han har været fastansat på Berlingske siden 2013. Først som politisk journalist og siden som politisk redaktør.

Det er ikke oplyst af Berlingske, hvem der skal afløse Kildegaard som ny politisk redaktør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Kildegaard

Politisk korrespondent, Berlingske
journalist (SDU. 2014)

0:000:00