Om  
Anders Bondo Christensen
Dorte Lange

Bondo genopstiller som formand

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, genopstiller som formand for foreningen, hvis hans krav opfyldes.

Michael Ellegaard

Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening, genopstiller til formandsposten for foreningen.

For at lade sig genvælge forudsætter han dog, at den nuværende næstformand for foreningen, Dorte Lange, bevarer sin post som næstformand.

Det skriver folkeskolen.dk.

Anders Bondo Christensen begrunder sit ønske om at fortsætte i et team med, at Dorte Lange og han har arbejdet tæt sammen og håndteret mange og komplicerede sager.

For at kunne fortsætte med samme engagement vurderer han, at det er en forudsætning, at han kan fortsætte samarbejdet med den nuværende næstformand, som han nærer stor tillid til.

"Derfor er det helt afgørende, at jeg har en god næstformand. At vide, at uanset hvad det handler om, kan man helt trygt sparre med sin næstformand, betyder fantastisk meget for, at man kan levere den indsats, som jeg synes er nødvendig. Jeg skal ikke være formand, hvis jeg ikke kan levere den indsats", siger Anders Bondo Christensen.

Han kan dog ikke være sikker på, at få sin ønskede kandidat som næstformand på posten.

Morten Refskov, formand for Ballerup Lærerforening, har meddelt, at han agter at stille op til næstformandsposten.

Dermed er der lagt op til kampvalg mellem ham og den nuværende næstformand, Dorte Lange, når Lærerforeningen holder kongres til oktober, hvor det nye formandsskab skal vælges.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Bondo Christensen

Fhv. formand, Danmarks Lærerforening
lærer (Skårup Seminarium 1982)

Dorte Lange

Næstformand, Danmarks Lærerforening
lærer (Aalborg Lærerseminarium 1995)