Om  
Anne Skovbro
Jens Kramer Mikkelsen

By & Havn får ny direktør

Anne Skovbro bliver ny administrerende direktør i udviklingsselskabet By & Havn og afløser dermed Jens Kramer Mikkelsen.

Jenny Emilie Bendix Becker

Bestyrelsen i By & Havn har ansat Anne Skovbro, filantropidirektør i Realdania, som ny administrerende direktør. Det skriver udviklingsselskabet i en pressemeddelelse. 

”Det er en drømmestilling at være med til at videreudvikle og forme København. By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét. Jeg glæder mig til at samle tråden op og fortsætte den dygtige udvikling af selskabets opgaver, som jeg kender fra den anden side af bordet. Det er et arbejde, som jeg går ind i med et stort engagement, men også med ydmyghed,” siger Anne Skovbro. 

Skovbro afløser tidligere socialdemokratiske overborgmester i København, Jens Kramer Mikkelsen. Han fratræder 31. juli som led i et generationsskifte i By & Havn. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Skovbro

Adm. direktør, By & Havn
civilingeniør (Aalborg Uni. 1995), ph.d. i arkitektur og design (Aalborg Uni. 2001)

Jens Kramer Mikkelsen

Byudviklingsdirektør, Nordic Real Estate Partners, fhv. adm. direktør, By & Havn, fhv. overborgmester (S), Københavns Kommune
lærer (Statsseminariet på Emdrupborg 1976)

0:000:00