Om  
Claus von Elling

Byggegruppen 3F indsætter erfaren forhandler som formand

Claus von Elling overtager formandsposten i Byggegruppen 3F, hvor han blandt andet skal deltage i overenskomstforhandlingerne i 2020. 

Flora Juul Holst

Byggegruppen 3F har udpeget Claus von Elling som sin nye formand. Han tager over for Kim Lind Larsen, der nu går på pension.

Det skriver 3F i en pressemeddelelse. 

Claus von Elling er ikke et nyt ansigt i 3F. Siden 2014 har han været forhandlingssekretær i byggegruppen i 3F, og inden da var han blandt andet formand for byggegruppen i Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening. 

"Som forhandlingssekretær har jeg været med ved flere overenskomstforhandlinger, så jeg kender gamet og ser frem til igen at være med til at sikre ordentlige vilkår for byggegruppens små 60.000 medlemmer," siger han. 

Claus von Elling ser frem til at tage over for Kim Lind Larsen og arbejde videre med det "fornuftige fundament", han har opbygget i byggegruppen 3F, siger han. 

Den første store opgave for Claus von Elling bliver overenskomstforhandlingerne, der skal landes i foråret 2020. Her skal Claus von Elling tale på vegne af arbejdstagersiden. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus von Elling

Gruppeformand, 3F Byggegruppen, formand for Bygge-, Anlægs- og Trækartellet (BAT)
Tømrer, akademimerkonom i ledelse









0:000:00