Om  
Ole Glahn

Byrådsmedlem og tidligere borgmester stopper før tid

Siden 1986 har han siddet som både borgmester, byrådsmedlem og medlem af Folketinget, men nu er det slut - Ole Glahn (R) meddeler, at han stopper i næste måned.

Ole Glahn (R) har meddelt bestyrelsen i Radikale Venstre i Kalundborg, at han har ansøgt om tilladelse til at udtræde af kommunalbestyrelsen fra 1. april.

Dermed sætter han punktum efter 34 år som folkevalgt politiker, hvor han både har været borgmester, byrådsmedlem og Folketingsmedlem.

Det skriver TV-Kalundborg.

Ole Glahn indledte sin politiske karriere i Bjergsted Kommune, hvor han var borgmester fra 1986 til 1994. Da Bjergsted i 2007 blev indlemmet i Kalundborg Kommune, er det her, han siden da har siddet i byrådet, hvor han i en tiårig periode har været formand for Ældre- og sundhedsudvalget.

Han har også haft en kort periode som folketingsmedlem, hvor han repræsenterede Radikale fra 2005 til 2007. I øjeblikket er han formand for Kalundborgs Kultur- og Fritidsudvalg.

Glahn, der fylder 74 år senere på måneden, peger på sin alder som årsagen til, at han tager afsked med byrådet i utide:

”Jeg har besluttet at søge om tilladelse til at udtræde pga. alder. Der skal nye radikale kræfter til i Kommunalbestyrelsen, især nu hvor valgkampen er i gang,” siger Ole Glahn i en pressemeddelelse.

Det bliver Radikale Venstres andensuppleant, Hans Munk, der skal overtage Ole Glahns plads i kommunalbestyrelsen, oplyser TV-Kalundborg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Glahn

Fhv. byrådsmedlem (R), Kalundborg Kommune, fhv. MF
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1974)

0:000:00