Dagens podcast: Derfor droppede en splittet regering naturmålene

AJOUR: Planen for landets nye naturmål lå klar, men Konservative sprang fra i målet. Altinget: ajour ser nærmere på, hvorfor regeringen ikke kunne blive enige, og hvad den manglende aftale har af betydning.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det var helt til sidst, at Konservative pludselig ikke kunne forene sig med den aftale om nye naturmål, som regeringen havde forhandlet.

Aftalen var ikke ambitiøs nok, og så havde Finansministeriet været med til at udvande indholdet af aftalen.

Hvad stod der i den aftale, der aldrig blev til noget? Og hvad har det af betydning for regeringen, at de ikke nåede at få aftalen i hus inden valget?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udgave med hjælp fra miljøredaktør Anders Redder.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Farvel til det gamle Europa-Parlament og goddag til valgkampe i 28 lande på én gang Ugens EU-podcast: Farvel til det gamle Europa-Parlament og goddag til valgkampe i 28 lande på én gang Næste artikel Dagens podcast: Dagens podcast: "Der er grænser for, hvor seriøst man kan tage Paludans projekt"
Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

ÆLDREVELFÆRD: Ældreområdet har indtil nu ligget lavt prioriteret hos regeringen, men mediestorm om dårlige forhold på plejehjem giver støttepartier blod på tanden forud for efterårets finanslovsforhandlinger.