Dagens podcast: Er regeringens skovpolitik ambitiøs nok?

AJOUR: Regeringen har for nylig fremlagt en ny skovstrategi med mål om mere skov i Danmark. Grønne kritikere vil have skov-ambitionerne endnu højere op, men det kan blive både dyrt og besværligt at plante ny skov. 

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

Mere skov er blevet en mærkesag for næsten alle i Danmark, hvad enten det er eksperter, grønne organisationer eller politikere.

Også regeringen slår sig op på at ville have mere skov - og endnu mere urørt skov, som ifølge miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann Jensen (V) er blevet "det nye sort."

I dagens Altinget: ajour taler vi om regeringens nye skovstrategi. Nogle mener, den ikke er ambitiøs nok, men samtidig er der også nogle reelle barrierer for at komme igennem med ønsket om mere skov.

Dagens gæst er Anders Redder, der er journalist på Altinget: miljø.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Danmark vil ikke være hjemsted for uddannelsesturisme Dagens podcast: Danmark vil ikke være hjemsted for uddannelsesturisme Næste artikel Dagens podcast: Derfor kan identitetspolitikken blive venstrefløjens næste ørkenvandring Dagens podcast: Derfor kan identitetspolitikken blive venstrefløjens næste ørkenvandring
Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

FOLKEMAGT: Det er nu et år siden, at europæerne rystede den politiske pose og sendte et nyt hold repræsentanter til Europa-Parlamentet. Men Brexit, corona og institutionelt fnidder har afholdt Parlamentet fra rigtig at finde sine ben.