Dagens podcast: Hvorfor går Løkke nu ud og taler om lovbestemt mindsteløn?

AJOUR: Det nærmer sig et valg, og alligevel går Lars Løkke Rasmussen ud og stikker til noget af det mest hellige i den danske model. Hvorfor gør han det? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Normalt er det arbejdsmarkedets parter, der aftaler lønnen på de forskellige områder.

Men på nogle områder er den tilgang måske ikke nok til at løse alle problemerne, mener Lars Løkke Rasmussen, der har luftet idéen om en lovbestemt mindsteløn, både på sin Facebook-profil og til et FH-topmøde i denne uge.

Men hvorfor går Lars Løkke Rasmussen ud med sådan en udmelding så tæt på det kommende valg, når den danske model bliver set på som noget så helligt?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udgave, hvor både arbejdsmarkedsredaktør Søren Elkrog Friis og EU-redaktør Rikke Albrechtsen er gæster.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Et flertal uden om regeringen vil stoppe privatisering af kritisk infrastruktur Dagens podcast: Et flertal uden om regeringen vil stoppe privatisering af kritisk infrastruktur Næste artikel Dagens podcast: Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen Dagens podcast: Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen
Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

TOPMØDE: De europæiske ledere har torsdag aften nikket ja til briternes nye udtrædelsesaftale. Næste skridt er en godkendelse i det britiske underhus. Men det er fortsat meget usikkert, hvorvidt den britiske premierminister, Boris Johnson, kan samle et flertal blandt de britiske parlamentarikere.