Dagens podcast: Nu kommer 5G-teknologien til Danmark

AJOUR: Regeringen vil med en ny handlingsplan have 5G-teknologi til Danmark. Altinget: ajour sætter i dag fokus på, hvad den nye teknologi kan bruges til, og hvorfor den nye teknologi får nogle til at bekymre sig for Kina.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Danmark kan se frem til at få endnu hurtigere internet, når den nye 5G-teknologi i løbet af de kommende år skal udrulles landet over.

Med en ny handlingsplan vil regeringen sætte skub på udviklingen, men hvad kan 5G egentlig bruges til? Og hvad har det kinesiske selskab Huawei med sagen at gøre?

Altinget: ajour har i dag digitalredaktør Kasper Kaasgaard i studiet, som fortæller mere om regeringens nye 5G-handlingsplan.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Det danske sundhedsvæsen for dummies Dagens podcast: Det danske sundhedsvæsen for dummies Næste artikel Dagens podcast: Er en million miljøvenlige biler i 2030 overhovedet realistisk? Dagens podcast: Er en million miljøvenlige biler i 2030 overhovedet realistisk?
Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

NY FORMAND: Jakob Ellemann-Jensen kan være godt tilfreds oven på lørdagens ekstraordinære landsmøde. Den nye V-formands vigtigste opgave bliver nu at aflive fløjkrigene, vurderer Altingets politiske kommentator.