Om  
Steen Thomsen

Danmarksdemokraterne ansætter tidligere DF-partisekretær

Tidligere på året forlod Steen Thomsen posten som partisekretær i Dansk Folkeparti. Nu har han takket ja til en konsulentstilling i Danmarksdemokraterne.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Jonas Fredborg

Steen Thomsen, der er tidligere partisekretær i Dansk Folkeparti, er blevet ansat som konsulent i Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne.

Det skriver Politiken.

"Jeg har haft nogle måneder til at trække vejret og sunde mig lidt. Det var et stort arbejdspres i konfliktfyldt farvand, og nu er jeg blevet tilbudt at blive konsulent hos Danmarksdemokraterne. Det er for spændende at sige nej til," udtaler Steen Thomsen til Ritzau ifølge TV2.

Steen Thomsens skift til Danmarksdemokraterne kommer kort tid efter, at den tidligere DF-politiker Peter Skaarup annoncerede, at han havde meldt sig ind i Støjbergs parti.

De er begge en del af den store gruppe profiler og nøglemedarbejdere, der har forladt partiet, siden Morten Messerschmidt i januar tiltrådte som partiformand. 

Steen Thomsen indtog posten som partisekretær i Dansk Folkeparti i 2020 efter at have været medlem af partiet siden 1999.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Steen Thomsen

Partisekretær, Danmarksdemokraterne, fhv. partisekretær, Dansk Folkeparti
handelsskole, bankuddannelse, videregående bankuddannelse (Danske Bank Akademi)

0:000:00